MKTG SR - pasek na kartach artykułów
3 z 29
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Była zupa borowikowa z kluskami rozmarynowymi, pierogi z...
fot. Wojciech Wojtkielewicz

Białystok. Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych zorganizowała warsztaty kulinarne. Zobacz, jak oni gotowali [ZDJĘCIA]

Była zupa borowikowa z kluskami rozmarynowymi, pierogi z kurkami i soczewicą, a na deser mus chałwowy z sosem malinowym. Przyrządzili je uczestnicy warsztatów kulinarnych, organizowanych cyklicznie przez RDLP. A przepisy przygotowała i nad wszystkim czuwała szefowa kuchni Ewa Bałdyś-Jakuć.

Zobacz również

Kocia Szajka trafi do Bielska-Białej

Kocia Szajka trafi do Bielska-Białej

Eksperci nie mają złudzeń. Wyczyn Sereny Williams zagrożony!

Eksperci nie mają złudzeń. Wyczyn Sereny Williams zagrożony!

Polecamy

Ekstraliga rugby. Decydujące starcia i wielkie rozstrzygnięcia

Ekstraliga rugby. Decydujące starcia i wielkie rozstrzygnięcia

Zamiast stosować ją na zęby, nałóż na nogi. Gładkie stopy gwarantowane!

HIT DNIA
Zamiast stosować ją na zęby, nałóż na nogi. Gładkie stopy gwarantowane!

To już oficjalne – wiemy, kiedy pojawi się GTA 6

NOWE FAKTY
To już oficjalne – wiemy, kiedy pojawi się GTA 6