MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 29
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Była zupa borowikowa z kluskami rozmarynowymi, pierogi z...
fot. Wojciech Wojtkielewicz

Białystok. Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych zorganizowała warsztaty kulinarne. Zobacz, jak oni gotowali [ZDJĘCIA]

Była zupa borowikowa z kluskami rozmarynowymi, pierogi z kurkami i soczewicą, a na deser mus chałwowy z sosem malinowym. Przyrządzili je uczestnicy warsztatów kulinarnych, organizowanych cyklicznie przez RDLP. A przepisy przygotowała i nad wszystkim czuwała szefowa kuchni Ewa Bałdyś-Jakuć.

Zobacz również

Pierwsza Komunia Święta 2024 w parafii św. Józefa w Wieluniu

NOWE
Pierwsza Komunia Święta 2024 w parafii św. Józefa w Wieluniu

Miał być terminal w Trójmieście, a będzie w Niemczech. Dokąd pojedzie polskie zboże?

Miał być terminal w Trójmieście, a będzie w Niemczech. Dokąd pojedzie polskie zboże?

Polecamy

W sobotę 70. ORLEN Memoriale Janusza Kusocińskiego

W sobotę 70. ORLEN Memoriale Janusza Kusocińskiego

Otylia Jędrzejczak zaprasza na zawody Otylia Swim Cup!

Otylia Jędrzejczak zaprasza na zawody Otylia Swim Cup!

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu