MKTG SR - pasek na kartach artykułów
4 z 29
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Była zupa borowikowa z kluskami rozmarynowymi, pierogi z...
fot. Wojciech Wojtkielewicz

Białystok. Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych zorganizowała warsztaty kulinarne. Zobacz, jak oni gotowali [ZDJĘCIA]

Była zupa borowikowa z kluskami rozmarynowymi, pierogi z kurkami i soczewicą, a na deser mus chałwowy z sosem malinowym. Przyrządzili je uczestnicy warsztatów kulinarnych, organizowanych cyklicznie przez RDLP. A przepisy przygotowała i nad wszystkim czuwała szefowa kuchni Ewa Bałdyś-Jakuć.

Zobacz również

Fotograf ze Szczecina zatrzymuje niezwykłe obrazy używając… mikroskopu

ROZMOWA
Fotograf ze Szczecina zatrzymuje niezwykłe obrazy używając… mikroskopu

Młyny Stoisław Koszalin nie obroniły piątego miejsca w Orlen Superlidze

Młyny Stoisław Koszalin nie obroniły piątego miejsca w Orlen Superlidze

Polecamy

Obywatelskie Wysłuchanie Publiczne na temat zmian w podstawie programowej już 18 maja

Obywatelskie Wysłuchanie Publiczne na temat zmian w podstawie programowej już 18 maja

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Ile zapłacisz za urlop w Chorwacji w 2024 roku?

Ile zapłacisz za urlop w Chorwacji w 2024 roku?