- Można nimi dekorować na przykład wędliny na półmiskach. Dania są wtedy bardziej efektowne, ale zrobienie takich ozdób wymaga cierpliwości - pokazywała Justyna Kapica, uczennica (na zdjęciu). Z kolei jej koledzy dowiedzieli się też jak profesjonalnie przygotowywać drinki. - W przyszłości chciałbym być barmanem. Dlatego biorę udział w takim kursie. Nowe umiejętności na pewno przydadzą mi się w pracy - przekonywał Paweł Kasperiuk.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?