Kuchnia tatarska: Dżenneta Bogdanowicz prowadziła warsztaty

(st)
wzbudziła zainteresowanie. Zajęcia poprowadziła Dżenneta Bogdanowicz (z prawej
wzbudziła zainteresowanie. Zajęcia poprowadziła Dżenneta Bogdanowicz (z prawej Wojciech Oksztol
Udostępnij:
Kuchnia tatarska to prawdziwe bogactwo przepisów i smaków. Przekonali się o tym uczestnicy warsztatów kulinarnych, które poprowadziła Dżenneta Bogdanowicz, właścicielka gospodarstwa agroturystycznego w Kruszynianach.

- To kolejne zajęcia z cyklu Gotowanie z klasą. Chcieliśmy pokazać bogactwo kulturowe naszego regionu - mówi Urszula Makowska, dyrektorka Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Białymstoku. Uczniowie przygotowali pod okiem pani Dżennety kołduny, bułeczki drożdżowe i pierekaczewnik.

Czytaj e-wydanie »

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na Twitterze!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na Twiterze!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Wideo

Komentarze

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Przejdź na stronę główną Kurier Poranny
Dodaj ogłoszenie