Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zbytnie podgrzewanie miodu przed rozlewem oraz dodawanie go...
fot. Obraz ExplorerBob z Pixabay

Jak rozpoznać miód dobrej jakości? Sprawdziliśmy rodzaje miodów i ich właściwości

Zbytnie podgrzewanie miodu przed rozlewem oraz dodawanie go do np. gorącej herbaty, niszczy w nim to cenne. Tracą w ten sposób wiele ze swoich cennych właściwości (enzymów, witamin, mikroelementów)

Zobacz również

Viva la Wisła! Wielka bitwa na oprawy w finale Pucharu Polski

Viva la Wisła! Wielka bitwa na oprawy w finale Pucharu Polski

Pełna lista kandydatów PiS do Parlamentu Europejskiego z województwa śląskiego

Pełna lista kandydatów PiS do Parlamentu Europejskiego z województwa śląskiego

Polecamy

Magda Narożna pokazuje swoją kuchnię, salon i kominek. Ma naprawdę piękny dom w lesie

Magda Narożna pokazuje swoją kuchnię, salon i kominek. Ma naprawdę piękny dom w lesie

Piłkarz Jagiellonii: Trzy zwycięstwa dadzą nam tytuł. Jesteśmy gotowi, by to zrobić

Piłkarz Jagiellonii: Trzy zwycięstwa dadzą nam tytuł. Jesteśmy gotowi, by to zrobić

Szkicownik Stanisława Witkiewicza jest nowym Zabytkiem Miesiąca w Muzeum Podlaskim

Szkicownik Stanisława Witkiewicza jest nowym Zabytkiem Miesiąca w Muzeum Podlaskim