Smalec skażony dioksynami trafił do podlaskich sklepów

Redakcja
Wyprodukowany w firmi PPH Agro-top smalec, w którym poziom dioksyn czterokrotnie przewyższa dopuszczalne normy, trafił do sklepów w naszym regionie.

Smalec pochodzi z irlandzkiej wieprzowiny. Jego termin przydatności do spożycia to 12.08.2009. Skażony produkt wycofywany jest ze sklepów.

(źródło: Radio Białystok)

 

W restauracji zapłacimy więcej

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie