MKTG SR - pasek na kartach artykułów
3 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Oferta pracy:  SZEF KUCHNI w SZKOŁA PODSTAWOWA IM. ELIZY...

Praca w Białymstoku i okolicach. Zobacz, kogo szukają i ile można zarobić. Nowe oferty zatrudnienia z Powiatowego Urzędu Pracy

Oferty pracy Białystok

Oferta pracy: SZEF KUCHNI w SZKOŁA PODSTAWOWA IM. ELIZY ORZESZKOWEJ W SOBOLEWIE powiat: białostocki, woj: podlaskie

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

Wynagrodzenie brutto: od 3 600 do 5 800 PLN

Wymagania: I. Wymagania niezbedne: l. Obywatelstwo polskie; 2. Pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych 3, Niekaralność za przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe: 4, Stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie ną stanowisku objętym naborem, 5, Wykszałcenie minimum zawodowe i tytuł mistrza oraz 4 lata stażu na danym stanowisku oraz posiadanie aktualnej książeczki zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych II. Wymagania dodatkowe: 1. Sumienność i rzetelność w realizacji powierzonych zadań, 2. Umiejętność dobrej organizacji pracy, 3. dyspozycyjność, odpowiedzialność, 4. Umiejętność pracy w grupie, 5. Schludność i higiena osobista 6. Wysoka kultura osobista


Zakres obowiązków: uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie według nich posiłków,
punktualne przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi,
dbanie o najwyższą jakość i smak wydawanych posiłków,
pobieranie produktów od intendenta w ilościach przewidzianych recepturą,
kwitowanie pobranych produktów w raportach żywieniowych,
zabezpieczanie pobranych z magazynu produktów przed zepsuciem i dbanie o ich racjonalne zużycie,
ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków,
porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywieniowymi,
przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonywaniem,
przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów bhp, ppoż, higieniczno-sanitarnych oraz dyscypliny pracy,
prowadzenie magazynu podręcznego,
uczestniczenie w zakupach dotyczących wyposażenia kuchni,
mycie naczyń i sprzętu kuchennego zgodnie z obowiązującą instrukcją,
oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,
utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy,
sprzątanie kuchni , obieralni i innych pomieszczeń kuchennych,
utrzymanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego i ubrań ochronnych, natychmiastowe zgłaszanie nieprawidłowości przełożonym,
odpowiedzialność materialna za sprzęt i naczynia znajdujące się w kuchni,
pilnowanie, aby w kuchni i pomieszczeniach magazynowych nie przebywały osoby nieupoważnione,
przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami instytucji sanitarnych,
współpraca z dyrektorem, wicedyrektorem, i intendentem.


Forma aplikacji: bezpośrednio do pracodawcy, [email protected]

Zobacz również

Stal Gorzów zremisowała w Lublinie. Zwycięstwo straciła w ostatnim biegu

Stal Gorzów zremisowała w Lublinie. Zwycięstwo straciła w ostatnim biegu

Przebudowują most na osiedlu Krajowice w Jaśle [ZDJĘCIA]

Przebudowują most na osiedlu Krajowice w Jaśle [ZDJĘCIA]

Polecamy

Rusza stołeczne kino plenerowe. Tu w Warszawie obejrzysz filmy na świeżym powietrzu

Rusza stołeczne kino plenerowe. Tu w Warszawie obejrzysz filmy na świeżym powietrzu

ZUS sprawdził zwolnienia w Podlaskiem. Ponad 1,2 mln zł zostało w funduszu chorobowym

ZUS sprawdził zwolnienia w Podlaskiem. Ponad 1,2 mln zł zostało w funduszu chorobowym

Pszenica, żyto, jęczmień - ceny za tonę w maju 2024 u progu naboru o dopłaty do zbóż

Pszenica, żyto, jęczmień - ceny za tonę w maju 2024 u progu naboru o dopłaty do zbóż