Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie bigosu zacznij od odciśnięcia kapusty...
fot. pixabay.com

Niezawodny przepis na bigos z kiszonej kapusty. Jeden składnik zapewnia wyjątkowy smak. Rodzina będzie się nim zajadać

Bigos z kapusty kiszonej. Krok 1

Przygotowanie bigosu zacznij od odciśnięcia kapusty kiszonej. Jeśli jest bardzo kwaśna, możesz ją dodatkowo przepłukać. Następnie zalej kapustę wodą i gotuj na wolnym ogniu przez 45 min.

Zobacz również

To prawdziwa piękność! Tylko spójrzcie na jej hipnotyzujące oczy!

HIT DNIA
To prawdziwa piękność! Tylko spójrzcie na jej hipnotyzujące oczy!

Ulicami Skierniewic przejechało ponad 300 wyjątkowych aut

Ulicami Skierniewic przejechało ponad 300 wyjątkowych aut

Polecamy

ME w wioślarstwie. Męska czwórka podwójna z brązowym medalem!

ME w wioślarstwie. Męska czwórka podwójna z brązowym medalem!

Iga Świątek rozbiła rywalkę! Prawie "rowerek" dla Rumunki

Iga Świątek rozbiła rywalkę! Prawie "rowerek" dla Rumunki

Nowa konkurencja na igrzyskach. Tomala: W sztafecie możemy walczyć o najwyższe lokaty

Nowa konkurencja na igrzyskach. Tomala: W sztafecie możemy walczyć o najwyższe lokaty