Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Joanna Jakubiuk – Podlasianka, aktywistka kulinarna i...
fot. Wojciech Wojtkielewicz

Joanna Jakubiuk: Podlasie to nie tylko babka i kiszka. Choć umiemy je robić po mistrzowsku!

Joanna Jakubiuk – Podlasianka, aktywistka kulinarna i szefowa kuchni. Tropi najlepsze produkty lokalne. Gotuje, wałkuje, lepi, kroi i miesza w garnkach codziennie, zawodowo i prywatnie od ponad 20 lat. Propagatorka smaków tradycyjnej polskiej kuchni regionalnej. Laureatka konkursów kulinarnych w tym najbardziej dla nich ważnych Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów. Opracowuje autorskie przepisy i potrawy, współpracuje z branżowymi magazynami o jedzeniu. Niekwestionowana mistrzyni w sztuce pierogarstwa. Zbiera książki kucharskie i … wałki do ciasta. ZIEMNIAK nie ma dla niej tajemnic. Napisała o nim książkę!

Zobacz również

Bieg Kobiet - Zawsze Pier(W)si. Pobiegli w Parku Lisiniec

Bieg Kobiet - Zawsze Pier(W)si. Pobiegli w Parku Lisiniec

Skrót meczu Radomiak - Ruch. "Niebiescy" wygrali trzecie spotkanie z rzędu!

Skrót meczu Radomiak - Ruch. "Niebiescy" wygrali trzecie spotkanie z rzędu!

Polecamy

Polki z Włoszkami na start. Rusza Liga Narodów

Polki z Włoszkami na start. Rusza Liga Narodów

W tym roku na Dzień Matki zrobię to obłędne tiramisu truskawkowe. Smakuje jak raj

W tym roku na Dzień Matki zrobię to obłędne tiramisu truskawkowe. Smakuje jak raj

Zderzenie rowerzystów na Sienkiewicza w Białymstoku. Zobacz nagranie!

Zderzenie rowerzystów na Sienkiewicza w Białymstoku. Zobacz nagranie!