MKTG SR - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Powiat tatrzański ma już 25 lat. Samorządowcy świętowali jubileusz ZDJĘCIA

NOWE
Powiat tatrzański ma już 25 lat. Samorządowcy świętowali jubileusz ZDJĘCIA

Emocjonujące spotkanie Polek na zakończenie turnieju Ligi Narodów w USA [WIDEO]

Emocjonujące spotkanie Polek na zakończenie turnieju Ligi Narodów w USA [WIDEO]

Polecamy

"Wtedy myślałem, że Legia Warszawa zostanie mistrzem Polski"

TYLKO U NAS
"Wtedy myślałem, że Legia Warszawa zostanie mistrzem Polski"

Jurgiel: Zostałem obwiniony o wszystko, co nie wyszło Sasinowi i Kaczyńskiemu

Jurgiel: Zostałem obwiniony o wszystko, co nie wyszło Sasinowi i Kaczyńskiemu

Tego nikt się nie spodziewał! Oto co sądzą Polacy o krótszym tygodniu pracy

Tego nikt się nie spodziewał! Oto co sądzą Polacy o krótszym tygodniu pracy