Śliwka w czekoladzie, mocca, czekolada z pomarańczą - tak styliści opisali fryzury, które dzisiaj można było zobaczyć na politechnice. Na czekoladowy dzień przyszły dzisiaj tłumy studentów.
Na auli wydziału elektrycznego od godz. 15 można dziś było posłuchać o historii i produkcji czekolady.
- Wszyscy kochamy ten smakołyk, stąd pomysł, żeby dowiedzieć się o nim czegoś więcej - mówi Magdalena Telega, koordynatorka akcji z Niezależnego Zrzeszenia Studentów.
A wieczorem studenci zapraszają do Rejsu. O godz. 20 rozpocznie się tam impreza czekoladowa. Będzie można spróbować pralin i smakołyków z fontanny. Wstęp płatny 5 złotych.
Czytaj e-wydanie »Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?