MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
4. Podstawa zbilansowanej diety: drób i warzywa...
fot. pixabay.com

Dieta odchudzająca. Zobacz 6 zasad zdrowego odchudzania [PORADNIK DIETETYKA]

4. Podstawa zbilansowanej diety: drób i warzywa

Do wiosennego menu warto włączyć białko zawarte w drobiu i rybach. Nie zapominajmy jednocześnie o grochu, soczewicy i korzystnie wpływających na funkcjonowanie organizmu tłuszczach znajdujących się w orzechach, oleju lnianym i pestkach dyni oraz słonecznika.

Zobacz również

Trener Nadala studzi emocje w sprawie startu Rafy w Paryżu

Trener Nadala studzi emocje w sprawie startu Rafy w Paryżu

Kolorowe derby gminy Kolbuszowa [ZDJĘCIA]

Kolorowe derby gminy Kolbuszowa [ZDJĘCIA]

Polecamy

ORLEN Wyścig Narodów - czas na kolarskie święto!

ORLEN Wyścig Narodów - czas na kolarskie święto!

Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik

TYLKO U NAS
Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik

Smażony ryż z jajkiem na obiad. Sposób na obiad ze składników prosto z lodówki

Smażony ryż z jajkiem na obiad. Sposób na obiad ze składników prosto z lodówki