MKTG SR - pasek na kartach artykułów

XX Złota Setka Podlaskiego. Kuchnia Vikinga: od suplementów do zindywidualizowanej diety

red.
Wojciech Wojtkielewicz
O misji i pomyśle na zdrowe posiłki oraz wizji rozwoju Kuchni Vikinga rozmawiamy z Luizą Wróblewską. Kuchnia Vikinga była w tym roku Partnerem Głównym XX Złotej Setki Podlaskiego.

Wywiad do obejrzenia poniżej:

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wideo
Wróć na poranny.pl Kurier Poranny