MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kania to jeden ze smaczniejszych grzybów jadalnych. Można je...
fot. JerzyGorecki (pixabay.com)

Wysyp kani w listopadzie. Te grzyby rosną na potęgę, ale łatwo o pomyłki. Sprawdź, jak rozpoznać czubajkę kanię i co z niej zrobić

Czubajki kanie

Kania to jeden ze smaczniejszych grzybów jadalnych. Można je jeść smażone, ale też suszyć, dodawać do jajecznicy, zup i innych potraw. Trzeba jednak uważać, by nie pomylić jej z niebezpiecznymi grzybami.

Zobacz również

Susza i płoną lasy oraz trawy. Seria pożarów także w powiecie poddębickim ZDJĘCIA

Susza i płoną lasy oraz trawy. Seria pożarów także w powiecie poddębickim ZDJĘCIA

Jak bawią się studenci, a jak postrzegają ich internauci?

Jak bawią się studenci, a jak postrzegają ich internauci?

Polecamy

Masturbacja może zapobiec rakowi prostaty? Sprawdź, co mówi lekarz

Masturbacja może zapobiec rakowi prostaty? Sprawdź, co mówi lekarz

Ekstraliga rugby. Decydujące starcia i wielkie rozstrzygnięcia

Ekstraliga rugby. Decydujące starcia i wielkie rozstrzygnięcia

Wspaniała szansa dla artystów zajmujących się tworzeniem murali

NASZ PATRONAT
Wspaniała szansa dla artystów zajmujących się tworzeniem murali