Restaurant Week jest największym i najpopularniejszym wydarzeniem kulinarnym w Polsce. To festiwalowe zrzeszenie najlepszych autorskich restauracji. Odbywa się w duchu szanowania jedzenia i zero-waste. Dzięki inteligentnemu systemowi wcześniejszych rezerwacji z wyborem menu w czasie Festiwalu nie marnuje się ani trochę żywności.
Specjalnie na tę akcję chefowie prezentują popisowo podane autorskie menu festiwalowe.
Wejdź w galerię i sprawdź, jakie restauracje w Białymstoku i okolicach zdecydowały się dołączyć do akcji.
Na stronie internetowej Resaurant Week można rezerwować miejsca w poszczególnych restauracjach i wybierać spośród niezwykle zróżnicowanego menu.
W tym roku wiosenna edycja festiwalu odbywa się pod hasłem #FoodNewsGoodNews.
Restaurant Week potrwa do 24 kwietnia.
By zarezerwować stolik należy wejść na stronę restaurantweek.pl, wybrać restaurację, dokonać rezerwacji oraz płatności i w wybranym dniu udać się do lokalu i cieszyć się smakiem. Cena za menu festiwalowe wynosi 69,99 zł za osobę.
Zobacz też:
Surówka z rzodkiewki
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?