MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pyszny pleśniak z powidłami śliwkowymi i bezą. Tradycyjne ciasto na rodzinne spotkania i imprezy. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 3

Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię spożywczą i schowaj do lodówki na ok. 30 minut.
Drugą część znów podziel na pół. Do jednej połówki dodaj kakao i wyrób w misce. Obie części zawiń oddzielnie w folię spożywczą i również schowaj do lodówki na ok. 30 minut.

Zobacz również

Groźny wypadek przy pracy polowej. 72-latek pod kołem ciągnika

Groźny wypadek przy pracy polowej. 72-latek pod kołem ciągnika

Najpierw najmłodsza radna miejska w Krakowie, a teraz posłanka!

Najpierw najmłodsza radna miejska w Krakowie, a teraz posłanka!

Polecamy

USA obcina fundusze dla WADA Witolda Bańki po skandalu dopingowym

USA obcina fundusze dla WADA Witolda Bańki po skandalu dopingowym

ARD ujawnia nowe szczegóły dopingu chińskich pływaków przed igrzyskami w Paryżu

ARD ujawnia nowe szczegóły dopingu chińskich pływaków przed igrzyskami w Paryżu

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”