Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Pierogarnia Smak i Tradycja. Dzieci uczyły się lepić pierogi

(ab)
lepiły pierogi
lepiły pierogi Wojciech Wojtkielewicz
Zajęcia w ramach Białostockiego Szlaku Kulinarnego.

Na słodko z serem czy jabłkami, lub z kapustą i grzybami albo ruskie. Takie rodzaje pierogów uczyli się lepić uczestnicy warsztatów, zorganizowanych w ramach Białostockiego Szlaku Kulinarnego. Odbyły się one w Pierogarni Smak i Tradycja, przy ulicy Waszyngtona 32.

I to właśnie fachowcy z tej restauracji udzielali wskazówek miłośnikom pierogów.

Czytaj e-wydanie »

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na poranny.pl Kurier Poranny