Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Czwartkowy Poranny: Noc restauracji w tym roku nęci ziołami

Agata Sawczenko
Popisowe dania szefów kuchni, gotowanie na żywo oraz atrakcyjne ceny - już w piątek kolejna odsłona Nocy Restauracji. Tym razem pod znakiem przypraw.

Halibut w skorupce z nasion szałwi, kiełbasa z żubra, pierś z kaczki marynowana w soli fiołkowej, przepiórka z pure selerowo-kolendrowym, assiette owoców morza... Już w piątkową noc w Białymstoku będzie można spróbować zarówno regionalnych smaków, jak i tych bardziej egzotycznych.

Dla naszych Czytelników mamy niespodziankę: sześć karnetów (o wartości 50 zł każdy) do wykorzystania w Noc Restauracji w jednym z lokali: Inna Bajka, Savoy i Zamek w Tykocinie. Aby je otrzymać, należy odpowiedzieć na pytanie: ile podlaskich restauracji bierze udział w tegorocznej edycji Nocy. Na odpowiedzi czekamy dziś do godz. 13 pod adresem: [email protected]. Nagrodzimy pierwsze poprawne odpowiedzi.

Więcej przeczytasz w czwartkowym papierowym wydaniu Kuriera Porannego.

A oto co jeszcze polecamy w czwartkowym wydaniu.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na poranny.pl Kurier Poranny