Halibut w skorupce z nasion szałwi, kiełbasa z żubra, pierś z kaczki marynowana w soli fiołkowej, przepiórka z pure selerowo-kolendrowym, assiette owoców morza... Już w piątkową noc w Białymstoku będzie można spróbować zarówno regionalnych smaków, jak i tych bardziej egzotycznych.
Dla naszych Czytelników mamy niespodziankę: sześć karnetów (o wartości 50 zł każdy) do wykorzystania w Noc Restauracji w jednym z lokali: Inna Bajka, Savoy i Zamek w Tykocinie. Aby je otrzymać, należy odpowiedzieć na pytanie: ile podlaskich restauracji bierze udział w tegorocznej edycji Nocy. Na odpowiedzi czekamy dziś do godz. 13 pod adresem: [email protected]. Nagrodzimy pierwsze poprawne odpowiedzi.
Więcej przeczytasz w czwartkowym papierowym wydaniu Kuriera Porannego.
A oto co jeszcze polecamy w czwartkowym wydaniu.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?