MKTG SR - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
3 razy...
fot. Fot. Mariusz KapalA / Gazeta Lubuska

Co jeść, żeby czuć się dobrze? Które produkty wspierają zdrowie i odporność? [GALERIA]

3 razy

Dzieje się tak za sprawą pasteryzacji. Polega ona na podgrzaniu opakowania z sokiem, a następnie schłodzeniu, dzięki czemu giną drobnoustroje odpowiedzialne za psucie się produktu, a sok staje się dłużej przydatny do spożycia. Nie trzeba się obawiać pasteryzowanych soków – pasteryzacja jest powszechnie stosowana od dekad, choćby przy robieniu przetworów na zimę. I jak widać, przynosi korzyści.

Zobacz również

Piłkarka UKS SMS Łódź trzecia w Europie. Teraz mistrzostwa świata na Dominikanie

NOWE
Piłkarka UKS SMS Łódź trzecia w Europie. Teraz mistrzostwa świata na Dominikanie

W Kłodawie koło Gorzowa trwa wielka majówka. W programie cała masa atrakcji

NOWE
W Kłodawie koło Gorzowa trwa wielka majówka. W programie cała masa atrakcji

Polecamy

Parki linowe na Podlasiu. Wspaniała rozrywka dla małych i dużych. Sprawdź!

Parki linowe na Podlasiu. Wspaniała rozrywka dla małych i dużych. Sprawdź!

Będzie można odwiedzić schron, Piwnicę Lalek czy taras widokowy opery!

Będzie można odwiedzić schron, Piwnicę Lalek czy taras widokowy opery!

Sabalenka o drugim finale w dwa tygodnie ze Świątek: „Nie będę ostrożna, zaryzykuję”

Sabalenka o drugim finale w dwa tygodnie ze Świątek: „Nie będę ostrożna, zaryzykuję”