6 marca, podczas tej wyjątkowej „próby generalnej”, Młode Pary miały także okazję zobaczyć pierwszy taniec, obejrzeć najnowsze aranżacje stołów i odwiedzić fotobudkę.
Punktem kulminacyjnym prezentacji była degustacja dań, podczas której narzeczeni spróbowali m.in. pyszności ze „Stołu Myśliwego”, ciast, tortów, drinków oraz koktajli. Potem mogli ostatecznie skomponować swoje wymarzone menu.
Prezentację zakończyła loteria z nagrodami, w której losowano: tort, obrączki, próbną fryzurę ślubną i makijaż, welon, fotograficzną sesję narzeczeńską oraz nagrodę główną - voucher na podróż poślubną.
W wydarzeniu wzięły udział tylko te pary, które organizują wesele w Lipcowym Ogrodzie. Kolejna degustacja już za rok.
- Organizujemy taka imprezę, aby narzeczeni mogli osobiście spróbować naszych dań, zobaczyć najnowsze trendy sezonu, wybrać dekoracje weselne oraz zrealizować swoje marzenia - wyjasnia Anna Narel, włascicielka Lipcowego Ogródu znajdującego się w Hotelu Podlasie w Białymstoku.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?