Suempol z dwoma "Produktami na medal 2012"

peż
Suempol z dwoma &quot;Produktami na medal 2012&quot;<br>Redaktor naczelna dwutygodnika Pani Domu Urszula Zubczyńska i Agnieszką Osiennik - Kulesza ze Suempolu z nagrodą
Suempol z dwoma "Produktami na medal 2012"Redaktor naczelna dwutygodnika Pani Domu Urszula Zubczyńska i Agnieszką Osiennik - Kulesza ze Suempolu z nagrodą
Suempol z Bielska Podlaskiego otrzymał nagrodę przyznawaną przez czytelniczki Pani Domu “ Produkt na medal 2012 “

 14. lutego w siedzibie Edipresse Polska w Warszawie odbyła się gala rozdania nagród.

- Konkurs ma na celu ułatwienie wyboru dobrych, zdrowych produktów. Wybierają je czytelniczki, więc jest to dla nas szczególnie ważne.- mówi Agnieszka Osiennik - Kulesza ze Suempolu.

Galę poprowadziła Agnieszka Cegielska, a w jury plebiscytu zasiedli: Ewa Wachowicz (producentka i gospodyni programu kulinarnego „Ewa gotuje”, autorka książek kulinarnych), Robert Sowa (mistrz kulinarny, autor książek kulinarnych, prowadzący warszawskąj restaurację Sowa & Przyjaciele), dr Agnieszka Jarosz (ekspert z Instytutu Żywności i Żywienia), Robert  Grotkowski (redaktor Działu Kulinarnego „Pani Domu”), Urszula Zubczyńska (redaktor naczelna „Pani Domu”).
Podczas uroczystości po wręczeniu nagród o podniebienia gości zadbał Robert Sowa i ekipa Restauracji Sowa & Przyjaciele. Zaproszeni goście mieli też okazje uczestniczyć w pokazie kuchni molekularnej oraz warsztatach carvingu przygotowanych specjalnie na tą okazję przez wielokrotnego mistrza Polski – Łukasza Szewczyka.
 

Uhonorowane zostały dwa produkty Suempolu

  • Łosoś norweski premium - plastry wycinane są z najlepszej części fileta, co sprawia, że są równe, zwarte i mają regularny kształt. Dodatkowo dla uniknięcia sklejania każdy plaster przełożony jest foliową przekładką. Dzięki tradycyjnemu wędzeniu oraz ręcznemu soleniu Łosoś Premium ma niepowtarzalny smak i aromat. Jego mięso jest delikatne w smaku.

 

  •  Łosoś pacyficzny - to tak zwany dziki łosoś. Jest odławiany w swoim naturalnym środowisku. Jego mięso ma ciemnoczerwoną barwę, która to uzależniona jest od pokarmu , który spożywa. Głównie są to skorupiaki. W smaku jest lekko słonawy i ma wspaniały aromat. Zawiera wiele wartościowych składników odżywczych. Jest źródłem białka i przede wszystkim zdrowych wielonienasyconych kwasów tłuszczowych.
     

FLESZ: Kiedy będzie wiosna? Zwierzęta dają sygnały.

Wideo

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Komentarze 1

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Podaj powód zgłoszenia

k
karinka

śmiech na sali! oba łososie są takie same, różnią się jedynie opakowaniem i ceną :D 

Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3