Prowadzące warsztaty pani Dżenneta Bogdanowicz i Dżemila Bogdanowicz-Talkowska z Kruszynian uczyły cudzoziemców przyrządzania pierogów tatarskich według tradycyjnych receptur.
- Wspólnie spędzony czas stał się też doskonałą okazją do wymiany doświadczeń i przepisów kulinarnych różnych narodów, bo w warsztatach udział wzięli obywatele z Bangladeszu, Rosji, Białorusi i Gruzji - informuje kpt. SG Katarzyna Zdanowicz.
Czytaj e-wydanie »Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?