4 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W czasach Monatowej pączki polewano lukrem określanym jako pomada
fot. Krzysztof Kapica

Wyborne pączki Marii Ochorowicz-Monatowej. Wyśmienity przepis sprzed 100 lat. Sprawdź, jak zrobić deser jak od babci

W czasach Monatowej pączki polewano lukrem określanym jako pomada

Zobacz również

Maturzyści Collegium Gostomianum w Sandomierzu odebrali świadectwa i nagrody [FOTO]

Maturzyści Collegium Gostomianum w Sandomierzu odebrali świadectwa i nagrody [FOTO]

Maturzyści z liceum Kochanowskiego w Radomiu odebrali świadectwa. Ale święto! [FOTO]

Maturzyści z liceum Kochanowskiego w Radomiu odebrali świadectwa. Ale święto! [FOTO]

Polecamy

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Pikantna pasta paprykowa do grillowanego mięsa. Świetnie podbija smak potraw

Pikantna pasta paprykowa do grillowanego mięsa. Świetnie podbija smak potraw

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę