Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fermentacja naturalnych grzybów – to pierwszy i...
fot. Fot. materiały prasowe Foods Brothers

Roślinne zamienniki mięsa, ryb, jajek. Już w menu osób na diecie wege, wkrótce produkty powszechne w naszym jadłospisie: 29.09.2021

Fermentacja naturalnych grzybów – to pierwszy i najważniejszy etap produkcji tego wegańskiego przysmaku. Właśnie na tym etapie powstaje tzw. mykoproteina, białko będące głównym składnikiem roślinnego jajka, które jak zapewnia producent w ogóle nie zawiera cholesterolu. W składzie znalazły się również takie produkty jak m.in. mleko migdałowe, skrobia ziemniaczana czy oliwa z oliwek.

Zobacz również

Artur Wiśniewski bez fotela wiceprzewodniczącego Rady Miejskiej w Koszalinie

Artur Wiśniewski bez fotela wiceprzewodniczącego Rady Miejskiej w Koszalinie

Odkrywamy Zabrze z prezydent Małgorzatą Mańką-Szulik

Odkrywamy Zabrze z prezydent Małgorzatą Mańką-Szulik

Polecamy

Co się dzieje z siecią Play i bankiem Santander? Awaria w tym samym czasie

Co się dzieje z siecią Play i bankiem Santander? Awaria w tym samym czasie

Mahonia już zaczyna kwitnąć. Sprawdź, kiedy ją przyciąć

Mahonia już zaczyna kwitnąć. Sprawdź, kiedy ją przyciąć

Nadchodzi rewolucja w systemie iPhone'ów. Zobacz, co już wiemy o iOS 18

Nadchodzi rewolucja w systemie iPhone'ów. Zobacz, co już wiemy o iOS 18