Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szef kuchni restauracji Oranżeria w Hotelu Branicki, Raisa...
fot. fot. Facebook/@hotelbranicki

Pyszne Walentynki w białostockich restauracjach. Chętnych nie brakuje, a miejsc ubywa. Ostatnia szansa na rezerwację kolacji

Szef kuchni restauracji Oranżeria w Hotelu Branicki, Raisa Antoniuk przygotowała autorskie menu dla zakochanych. Powitanie drinkiem Martini, dwie przystawki do wyboru: łosoś marynowany oraz carpaccio wołowe. Danie głównie: miętus lub polędwiczka wieprzowa. A na deser słodkie co nieco, czyli beza lub Panna Cotta waniliowa.

Zobacz również

Na tym zarabia Dagmara z „Królowych życia”. Część pieniędzy płynie zza granicy!

Na tym zarabia Dagmara z „Królowych życia”. Część pieniędzy płynie zza granicy!

W Polsce żyje miasto dzieci pozbawionych opieki!
Materiał informacyjny

W Polsce żyje miasto dzieci pozbawionych opieki!

Polecamy

Rynek pracy. Nieco więcej, niż rok temu, cudzoziemców pracuje w Podlaskiem

Rynek pracy. Nieco więcej, niż rok temu, cudzoziemców pracuje w Podlaskiem

Jak usunąć plamy z oleju silnikowego z podjazdu? To radzi ekspert z Wielkiej Brytanii

Jak usunąć plamy z oleju silnikowego z podjazdu? To radzi ekspert z Wielkiej Brytanii

Dzięki tej marynacie mięso nie będzie suche. Zrobisz ją w 5 minut!

Dzięki tej marynacie mięso nie będzie suche. Zrobisz ją w 5 minut!