Panowie wspólnie przygotowali specjalną zupę kapuśniak, którą bez problemu mogą jeść osoby na diecie bezglutenowej.
Wszystko w związku z podsumowaniem tegorocznej edycji przedsięwzięcia Kulturalna Akademia Bobasa "Kultura odpowiedzialnego żywienia" i promocją artystycznej książeczki kucharskiej - "Gotuję z mamą i tatą, czyli podlaska kuchnia dla najmłodszych".
Spotkanie zorganizował Wojewódzki Ośrodek Animacji Kultury w Białymstoku.
Czytaj e-wydanie »Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?