- To jedna z najnowocześniejszych linii w Europie. Produkuje 16 tys. bułek w ciągu godziny – mówi wiceprezes PSS „Społem” Witold Radziszewski.
Trafiają one do klientów poprzez sieć 28 sklepów i supermarketów „Społem” w Białymstoku oraz 800 innych punktów handlowych w całym województwie podlaskim.
W produkcji bułeczek nie są stosowane żadne sztuczne dodatki lub barwniki. Używane są wyłącznie naturalne, krajowe półprodukty, a cały proces technologiczny jest ściśle kontrolowany pod względem sanitarnym.
W piekarni funkcjonuje certyfikowany system HACCP, zapewniający rygorystyczną kontrolę produkcji.
Strefa Biznesu: Co dalej z limitami płatności gotówką?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?