MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków....
fot. Katarzyna Puczyńska

Moja kruszonka do ciast zawsze wychodzi wspaniale. Wypróbuj trik, który stosuję od lat. Oto najlepszy przepis na kruszonkę

Jak zrobić kruszonkę? Przepis

Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków. Odpowiednio przygotowana powinna być krucha, rozpływająca się w ustach i cudownie maślana. Jest na to dobry trik — wystarczy dodać rozpuszczone masło. Zobacz na kolejnych zdjęciach, jak to zrobić.

Zobacz również

Dziecięce czwartki w Kaliszu rozpoczęte

Dziecięce czwartki w Kaliszu rozpoczęte

Deblowa porażka Karoliny Piter na Wimbledonie

Deblowa porażka Karoliny Piter na Wimbledonie

Polecamy

Gdzie wybrać się na urlop? 7 powodów, by odwiedzić Łotwę

Gdzie wybrać się na urlop? 7 powodów, by odwiedzić Łotwę

Wyśmienite leczo do słoików. Przygotuj je na wyjazd albo na zimę

Wyśmienite leczo do słoików. Przygotuj je na wyjazd albo na zimę

Intensywna terapia kardiologiczna już na uczelni. Wkrótce będzie również w szpitalu

Intensywna terapia kardiologiczna już na uczelni. Wkrótce będzie również w szpitalu