Kijów. Prosiak, zupa i gorąca herbata. Kuchnia polowa na Majdanie (wideo)

DE RTL TV/x-news

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Przyjechałem tu dość spontanicznie. Zobaczyłem bitych studentów i chciałem pomagać - tak motywy zaangażowania się w pracę w kuchni polowej na Majdanie  tłumaczył Władimir Bedułajew. Organizator kuchni wyjaśnił, iż pięć ogromnych kotłów udało mu się sprowadzić z Ukrainy Zachodniej. - Teraz znam już wszystkie proporcje i przepisy - zapewnił.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie