Tanoshii - Japanese Restaurant & Sushi Bar specjalizuje się w sushi oraz daniach z ryb, stąd naturalnym krokiem było opracowanie specjalnej karty, w której króluje łosoś, a towarzyszą mu doskonałe, domowe desery.
"Wiosna jest takim czasem, kiedy Goście chętniej sięgają po dania lekkie, smaczne, ze świeżymi warzywami i delikatnymi sosami, dlatego na długi weekend majowy postawiliśmy na łososia i jego wiosenne odsłony. Jesteśmy przekonani, że nasze propozycje w ramach Festiwalu Łososia przypadną do gustu naszym Gościom" - twierdzi Marcin Ciężki, szef kuchni w Tanoshii - Japanese Restaurant & Sushi Bar.
Goście będą mogli spróbować stek z łososia w sosie limonkowym lub koperkowo-śmietanowym, łososia w sosie teriyaki, grillowanego łososia z warzywami czy tatara.
Festiwal Łososia:
Tanoshii - Japanese Restaurant & Sushi Bar
1-4.05.2014 w godzinach 12:00 - 23:00
Partnerami wydarzenia są: Białostocki Szlak Kulinarny, a także firma Suempol.
Czytaj e-wydanie »Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?