Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Otwarcie sezonu w "Zaporze" nad Wisłokiem w Rzeszowie

Otwarcie sezonu w "Zaporze" nad Wisłokiem w Rzeszowie

Basen w Ostrołęce będzie czynny w majówkę. Sprawdźcie godziny otwarcia

Basen w Ostrołęce będzie czynny w majówkę. Sprawdźcie godziny otwarcia

Polecamy

Trzy gole Lewandowskiego w szalonym meczu! Wspaniały mecz Polaka przeciwko Valencii

Trzy gole Lewandowskiego w szalonym meczu! Wspaniały mecz Polaka przeciwko Valencii

Auta używane. Jak zabezpieczyć się przed klonem?

Auta używane. Jak zabezpieczyć się przed klonem?

Dwie kraksy blisko siebie. Niebezpieczne momenty na 2. etapie popularnego wyścigu

Dwie kraksy blisko siebie. Niebezpieczne momenty na 2. etapie popularnego wyścigu