- Wymienilismy wszystko oprócz podłogi - mówi nowa właścicielka lokalu, Ewa Farhan, która przejęła lokal po rodzicach. - Nadal jednak nasi goscie mogą liczyć na nasze specjalności z menu - szaszłyki, placki, pyzy i pierogi, jest to typowo polska kuchnia. Niebawem planujemy je poszerzyć, wprowadzimy do oferty jagnięcinę.
Ceny zaczynają się od 7 zł. Lokal otwarty jest od poniedziałku do soboty w godzinach 10-19, a w niedzielę od 11 do 18.
Remont trwał trzy miesiące.
Lokal miesci się przy ul. Mickiewicza 13.
Szaszłykarnia może gościć naraz około 30 osób.**Ewa Farhan planuje niebawem uruchomić sprzedaż z dowozem.**
Lokal ma bardzo przystępne ceny - placki za osiem złotych, szaszłyki za dwanaście zł, pierogi i pyzy w cenie poniżej 10 zł.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?