2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Podstawą dobrych śledzi jest ich wcześniejsze moczenie,...
fot. 123rf/lisa870

Śledzie w oleju

Podstawą dobrych śledzi jest ich wcześniejsze moczenie, dzięki czemu nie będę aż tak słone. Następnie równomiernie pocięte kawałki układamy w słoiku, przekładamy przyprawami i cebulką, zalewamy olejem i odstawiamy na kilka dni. Opcjonalnie, można je skropić kilkoma kroplami soku z cytryny.

Zobacz również

Jeden do Czech! Najlepsze MEMY po porażce z Czechami

Jeden do Czech! Najlepsze MEMY po porażce z Czechami

Czechy - Polska 3:1. Oceniamy dramatyczny występ Biało-Czerwonych

Czechy - Polska 3:1. Oceniamy dramatyczny występ Biało-Czerwonych

Polecamy

Polacy ostatni w grupie E. Wyspy Owcze przed kadrą Santosa

Polacy ostatni w grupie E. Wyspy Owcze przed kadrą Santosa

Jan Bednarek: To totalny szok. Wypada tylko przeprosić kibiców

Jan Bednarek: To totalny szok. Wypada tylko przeprosić kibiców

Koszmarny początek! Dwa gole Czechów po trzech minutach gry!

Koszmarny początek! Dwa gole Czechów po trzech minutach gry!

Dodaj ogłoszenie