Klienci chwalą nasze potrawy, które nie tylko są robione według oryginalnych włoskich receptur i pod okiem zaprzyjaźnionego z nami kucharza Włocha - dodaje pan Mateusz. - ale powstają w oparciu o sprowadzane z Italii skladniki. Makę, oliwę, karczochy, mięso, wędliny, sery itd. - wszystko sprowadzamy. Dzięki temu nasze potrawy mają wspaniały śródziemnomorski smak i aromat. Chcemy dać klientom naprawdę ciekawą propozycje kulinarną, która uzupełni naszą ofertę. Bo nie da się ukryć, że u nas zwyczajpowo sezon na ciasta, kawy i desery lodowe rozkręca się od kwietnia i trwa w pełni do września.
Posmakować włoskiej kuchni można na piętrze w Bella Vicie, gdzie poza menu zmienił się też wystrój wnętrza. Na razie składając zamówienie goście sięgają jeszcze po menu z napisem "testowe". Są w nim pasty, pizze, smakowite zupy, przekąski (widoczne wraz z cenami na załączonych zdjęciach).
- Menu jest testowe, bo będziemy jeszcze zmieniać - wyjaśnia Mateusz Siemieńczuk. - Cały czas wsłuchujemy się w opinie klientów. Rozpoznajemy ich gusta i będziemy uwzględniać te uwagi w naszej karcie. W przyszłym tygodniu popracujemy znowu nad nią z naszym włoskim kucharzem.
Uwaga: makarony i pizze są także bezglutenowe.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?