Agnieszka Maliszewska – Osobowość 2014 roku branży mleczarskiej

Redakcja
Dyrektor Polskiej Izby Mleka wygrała w plebiscycie na osobowość roku organizowanym przez portal Dairyreporter.com., którego wyniki opublikowano 3 lutego 2015 roku. Po raz pierwszy osoba z Polski została wyróżniona takim tytułem.

To bardzo duże wyróżnienie dla Polskiej Izby Mleka, ale przede wszystkim dla Polski, ponieważ została zauważona na arenie międzynarodowej. Tym samym, w środowisku międzynarodowym Polska branża mleczarska staje się coraz bardziej zauważana. Ta nagroda to dla mnie wielki zaszczyt i honor. Tym bardziej, że w tym plebiscycie przedstawiciel z Polski był po raz pierwszy nominowany i od razu taki spektakularny sukces. Chciałabym podziękować wszystkim, którzy na mnie oddali swój głos, ze wszystkich krajów. Dołożę wszelkich starań, by godnie reprezentować nasz kraj i branżę mleczarską.

 

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3